Hej,
Jag är en blond, 38-årig, vacker, överkåt hemmafru. När jag är själv hemma längtar jag efter en stor saftig kuk! Jag vill träffa unga (-25 år) invandrarkillar eller killar med rötter från sydeuropa, mellanöstern, afrika eller sydamerika. Inget annat!! Hoppas få besök av en eller kanske flera(?) sexiga mörka män som vill knulla mig 🙂

4 svar “Blond MILF vill ha ung

 1. Hej, jag vill gärna komma o knulla dig, jag e en kille 20 år gammal från mellanöstern o snygg

  Med vänlig hälsning,
  Mikael
  Mikhl2009@hotmail.se

 2. Hej jag är kille på 17 år och vill gärna knulla dig! Jag är från sydamerika, hör av dig så kan jag visa mer 😉

 3. Hej, jag älskar sex o vill gärna komma o knulla dig, jag e en kille 25år gammal från afrika med stor kuk .

  Med vänlig hälsning,
  john
  johnblack@live.se

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *