40

Hejsan!
En oftast glad tjej som lever livet & jobbar för fullt. Sex är något som jag verkligen tycker om 😉 Är dock ej så lydig utav mig utan bara älskar att trotsa 😉

kkbanner

3 svar “Sexig kille behövs

 1. Hej!

  Jag är 16år och är ute efter mitt första sex, Ligg! Jag kan göra det skönaste ligget du någonsin har haft! 🙂 Har en kompis med snygg kropp och amazing face och vi båda söker vårt första sex! ^^’ Om du har en kompis? skulle du/ni vilja göra det frivilligt eller 500:- hemma hos er eller något.. Hoppas vi kan förverkliga våra drömmar tillsammans! <3 ^^'
  Mail: chriss_d96@live.com

  Puss<3 från Daniel & Sam

 2. Hej, jag älskar sex o vill gärna komma o knulla dig, jag e en kille 25år gammal från afrika med stor kuk .

  Med vänlig hälsning,
  john
  johnblack@live.se

 3. Hej!

  Kan ni vara vänligen att ta bort min mail? chriss_d96@live.com

  Någon i min klass har lagt upp massor med skit med min mail på internet för att retas!

  Tack!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *