Jag börjar med att klä av mig till underkläder och visar de sexigaste bilder jag någonsin vågat ta på mig själv. Självklart passande jag samtidigt på och fotade lite egna nakenbilder också, men jag tänkte såhär: Snälla kommentarer där ni förklarar vad ni tycker om hos mitt utseende samt varför jag ska visa mina nakenbilder här på bloggen kanske leder till att jag senare postar dem. Joo jag är nybliven singel! och nää jag brukar aldrig söka efter killar på nätet! men joo! lämna gärna din mailadress när du svarar så ska jag iaf försöka att ta kontakt med alla som skriver, sen om det ledet nånstans kan man ju aldrig veta.
Om du bestämt dig för attskriva till mig, skriv då förutom vad du tycker om hos mitt utseende också lite om dig själv. Vad gillar du i sexväg? vad gör du utanför sängen? intressen osv? samt om det är nåt udda inom sex som är ett måste för mig. Sex för mig är väldigt viktigt och då vill jag gärna veta sånt väldigt fort Jag har tränat fitness nu stenhårt i 3 år! och jag själv tycker det börjar ge tydliga resultat på min kropp! ni kan ju gissa om jag har en fast fin, rund rumpa ochfasta runda bröst, eller om de är hängiga bröst? vad tror ni?

2 svar “Gillar du mina nakenbilder?

 1. Hej,
  Jag vill ha dig
  Jag är ful som troll
  jag är antik, jag var vän till Gustav Eriksson Vasa
  jag 180/73-74kg slank utan att vara small
  jag är omskuren (15cm omkrets tror 16.17cm)
  borstar kroppen strax innan jag duschar
  jag är mycket omtänksam, mycket
  jag arbetade i Nordea Bank
  separerat nyligen.

 2. hej,
  jag vill göra så har till dig:

  jag lägger dig på din sida, jag lyfter upp din ena ben, din knä väck på min axel, jag kommer in i dig analt, försiktigt, sakta, med glid medel och höra dig stöna och skrika att jag ska komma in i dig djupare.

  jag vänder på dig, du ligger på ryggen, jag har dina båda ben på min axel, din rumpa upp, jag gräver i din röv, du glor på mig med fyrkantiga ögon, säjer aj aj aj ooh aaaj oohhhhhhhhh

  Det är inte bara anal sex, jag stimulerar din klitoris tills du får orgasm, orgasmen blir intensivare därför din anal muskel har min kuk, som är i din rumpa, att omfamna och klämma, dubbel njutning fram sida och back sida samtidigt. det ska vara skönare och längre sex. (visst vi kör vaginalt också)

  godkänd?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *