Ett svar på annonsen “kik knull stor kuk sökes

 1. hej,
  jag vill göra så har till dig:

  jag lägger dig på din sida, jag lyfter upp din ena ben, din knä väck på min axel, jag kommer in i dig analt, försiktigt, sakta, med glid medel och höra dig stöna och skrika att jag ska komma in i dig djupare.

  jag vänder på dig, du ligger på ryggen, jag har dina båda ben på min axel, din rumpa upp, jag gräver i din röv, du glor på mig med fyrkantiga ögon, säjer aj aj aj ooh aaaj oohhhhhhhhh

  Det är inte bara anal sex, jag stimulerar din klitoris tills du får orgasm, orgasmen blir intensivare därför din anal muskel har min kuk, som är i din rumpa, att omfamna och klämma, dubbel njutning fram sida och back sida samtidigt. det ska vara skönare och längre sex. (visst vi kör vaginalt också)

  godkänd? ring 0707 99 45 54

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *