En riktigt knullkåt brunett tjej på 20 år testar nu även jag detta sätt att hitta knullkompis på. jag har aldrig dejtat från nätet förut, men då jag är singel och inte går på krogen är det väl dags att testa andra ställen än mötesplatsen och happypanncake! de sidorna är hyffsat bra, men känns som man skrämmer bort många där för man vill snacka sex! i cant help it jag är kåt av mig och hungrar efter kuk! finns det några trevliga killar i passande ålder eller äldre killar som läser denna blogg och blir sugna på mig? hoppas det! för jag är sugen som fan på att suga din kuk! rida din kuk! och svälja din sperma !

5 svar “ung brunett vill ha kuk nuuuuuuu….

  1. Snygg,söt man 30 år,187,90,xl kuk,svart kort hår,blå-grön ögon,ren,frisk,snäll,trevlig,het,potemt,kan altid,bor i västerås vill gärna kontakt med dig sms-a mig på 0709801451 jag gör allt för dig hör av dig…

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *