2 svar “Vi runkar av dig i påskhelgen

 1. hej,
  Jag är grön, ny separerad efter flera år, hur går det med trekant? ni upphetsade mig.
  jag kalla er A och B
  jag vill göra så har till dig:

  jag lägger A på din sida, jag lyfter upp din ena ben, din knä väck på min axel, jag kommer in i dig analt, försiktigt, sakta, med glid medel och höra dig stöna och skrika att jag ska komma in i dig djupare.

  Det är inte bara anal sex, jag stimulerar A klitoris tills du får orgasm, orgasmen blir intensivare därför A anal muskel har min kuk, som är i A rumpa, att omfamna och klämma, medan B kysser A och smeker henne i bröstet. trippel njutning fram sida och back sida och kyssen och smekning från B samtidigt. det ska vara skönare och längre sex.

  godkänd?

 2. Vi har tagit lite paus och halv glass vodka, det är B tur.

  jag har B att hon ligger på ryggen, jag har B båda ben på min axel, B rumpa upp, jag gräver i B röv, B glor på mig med fyrkantiga ögon, säjer aj aj aj ooh aaaj oohhhhhhhhh

  Det är inte bara anal sex, jag stimulerar B klitoris tills B får orgasm, orgasmen blir intensivare därför B anal muskel har min kuk, som är i B rumpa, att omfamna och klämma, medan A kysser B och smeker henne i bröstet. trippel njutning fram sida och back sida och kyssen och smekning från A samtidigt. det ska vara skönare och längre sex.

  godkänd? ring 0707 99 45 54

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *