Hejsan! Jennie heter jag min kompis heter Caroline – vi är två helvilda tjejer i 22 års åldern. Vi testar detta sätt att hitta ett par trevliga killar att åka på en kryssning med. Helst svenska killar, men syrianer , araber , Turkar går bra också . Vi tänder på allt och är ej rasistiska. Vi vill bara ha roligt en hel helg, ha massa skön sex, danska, supa skoja och ha roligt, åker vi ensamma blir det så jobbigt med alla drägg som hänger efter oss på båten. Vill inte heller åka iväg med några alkoholister utan killar som kan dricka med måtta så ni fortfarande duger till bra sex när diskoteket stänger. En kryssning till helsingfors eller varför inte tallin, vart man än åker nu så är det fint, man kan sitta ute på däck i solen och ta sig en drink. PS ! min kompis är en nakenmodell och minst lika snygg som jag, vi båda är singlar och öppna för förslag, har du ingen kompis som kan åka, åker vi gärna med en kille också , vi är vana vid att dela på allt om man säger så =) Skriv till oss : Älskarinnor –

3 svar “Vill åka på kryssning

 1. Pingback: Är du fortfarande singel? | Singel
 2. Hej Tjejer!
  är en lång tränad kille med klass som gärna åker med er…..jag bjuder om vi åker!
  Jag dricker absolut med måtta och kan föra mig…..
  Låt oss äta gott, dricka gott, dansa, ha kul och sen bara njuta:)!

  Hör av er!

  kram Marcus

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *